Kontakt: +38923232327 I +38970512333 I suzanadd@ymail.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Suzana Antovska

 
Ordinancë stomatologjike për Ortodonci

 
Ordinanca e specializuar ortodontie Dr. Antovska është themeluar në vitin 2007 nga Dr. Suzana Antovska Specialiste Ortodontiste.

Buzëqeshja e bukur dhe e shëndetshme e pacientëve tanë është qëllimi ynë i vetëm. Me ndihmën tonë, me kontrolle të rregullta, ne i njohim pacientët me rëndësinë e ruajtjes së higjienës orale dhe parandalimit të shëndetit oral.
 
 
 
 
 
Ortodonci
 
 
 
 
 
Kontratë e lidhur me Fondin Shëndetësor për aparate mobile.
Punim i aparateve fikse me mbajtës (briketa) metalik. Briketat estetike mund të bëhen prej porcelani ose xham safiri special.
 
 
 
 
 
 
 
 
Stomatologji për fëmijë
 
 
 
 
 

Ne besojmë se vizita e një fëmije tek një dentist duhet të jetë një përvojë e këndshme. Që në moshë të re, fëmija duhet të fitojnë zakonin e higjienës orale dhe të vizitojnë një dentist, dhe është detyra jonë të fitojmë besimin e tij. Qëllimi ynë është që trajtimi të jetë i vëmendshëm, efektiv dhe atraumatik.
 
 
 
 
 
 
 
 
Stomatologji estetike
 
 
 
 
 
Buzëqeshje është tipari më i mrekullueshëm i një personi. Me të gjitha përfitimet e stomatologjisë, nuk keni pse të bëni më kompromise. Sot keni zgjedhje që mund t'ju ndihmojë të qeshni me vetëbesim. Stomatologjia estetike përqendrohet në përmirësimin e paraqitjes së dhëmbëve, të gojës dhe buzëqeshjes të një personi, stomatologjia estetike ofron një zgjedhje - trajtime ose shërbime të dëshiruara.
 
 
 
 
 
 

Ekipi ynë

 
Ekipi mjek/ asistent stomatologjie është i përbërë nga Dr. Suzana Antovska (e diplomuar në Fakultetin e Stomatologjisë në Shkup në 1994, Specialiste në Ortodonti që nga viti 2004) dhe asistenten stomatologjike Nakshije Azem.

 
 
 

 
Doktoreshë:
Suzana Antovska

 
 
 
 

 
Asistente dentare:
Naksije Azem

 
 
 
 

Cakto takim

 
Zgjidha datë, pastaj orarin që ju konvenon më së shumti, shkruani të dhënat tuaja dhe shtypni në butonin
'book now'
 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме времеОставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
*Ordinanca ka lidhur kontratë me Fondin Shëndetësor