Контакт: +38923232327 I +38970512333 I suzanadd@ymail.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Д-р Сузана Антовска

 
стоматолошка ординација по ортодонција
 
Специјалистичка ординација по ортодонција Д-р Антовска е основана 2007г. од страна на Д-р Сузана Антовска специјалист ортодонт.
Убавата и здрава насмевка на нашите пациенти е нашата единствена цел.Со наша помош,со редовни контролни прегледи,ги запознаваме пациентите со важноста за одржување на оралната хигиена и превенција на оралното здравје.
 
 
 
 
 
Ортодонција
 
 
 
 
 
Склучен договор со Фонд за Здравство за мобилни апарати.
Изработка на фиксни апарати со МЕТАЛНИ БРЕКЕТИ. Естетските брекети можат да бидат изработени од порцелан или од специјално сафирно стакло.
 
 
 
 
 
 
 
Детска стоматологија
 
 
 
 

Ние веруваме дека посетата на детето кај стоматолог треба да биде пријатно искуство. Детето треба од најмала возраст да стекне навика за орална хигиена и посета на стоматолог, а наша должност е да ја здобиеме неговата доверба. Нашата цел е третманот да биде внимателен, ефикасен и атрауматски.
 
 
 
 
 
 
 
ЕСТЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА
 
 
 
 
Насмевката e највпечатливата карактеристика на лицето. Со сите предности на стоматологијата, веќе не мора да правите компромис. Денес имате избор кој може да Ви помогне да се смеете со самодоверба. Естетската стоматологија се фокусира на подобрување на изгледот на забите, устата и насмевката на една личност, естетската стоматологија нуди избор – посакувани третмани или услуги.
 
 
 
 
 
 

НАШИОТ ТИМ

 
Тимот на доктор/забен асистент го сочинуваат Д-р Сузана Антовска (дипломирала на Стоматолошки Факултет во Скопје 1994г., специјалист ортодонт е од 2004г.) и забен асистент Накшије Азем

 
 
 

 
ДОКТОР:
Сузана Антовска
 
 
 
 

 
ЗАБЕН АСИСТЕНТ:
Накшије Азем
 
 
 
 

ЗАКАЖИ ТЕРМИН

 
Изберете датум, потоа термин кој најмногу Ви одговара, пополнете ги своите податоци и кликнете на копчето
'book now'
 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме времеОставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
*Ординацијата има склучено договор со Фонд за Здравство